Půlka štěstí je v nás. K té druhé musíme najít cestu, říká autorka opravdových knih s duší Věra Fina

7. květen 2021

Blíží se Den matek a to je ta pravá chvíle pozvat do rozhlasového vysílání autorku knih Máma, Velká máma a Máma čisté jiskření, spisovatelku Věru Finu. 

Lada Klokočníková si s ní bude povídat nejen o knihách s duší, ale i o obyčejných věcech, maličkostech a radostech života, o vzájemné pomoci, o tom, že život je bumerang a o sdílení, které mění životy v dobré konce.

Čtěte také

Když jsem před lety dostala druhou šanci na život v těžké nemoci, slíbila jsem sobě i tomu nahoře, že budu velebit každý den. Tak vzniklo mé motto „každý den je dar“, usmívá se spisovatelka Věra Fina.

Věra Fina je autorkou úspěšných knížek s duší: Máma a Velká Máma. Obyčejná holka, máma, babička, kamarádka, přítelkyně a spisovatelka tělem i duší. Poetické vzpomínání na jedno dávné dětství. Obyčejné příběhy, obyčejné vzpomínky a chvíle jsou protkané básněmi a fotografiemi. Vše z autorčina vlastního šuplíku.

Čtěte také

Její filozofie zní, že život je bumerang, co mu dáme, to nám vrátí. Jen někdy trvá trochu déle než bumerang, tedy naše skutky, opíší trať na ose života.

A protože Věra Fina už píše novou knihu, těšit se můžete i na malou ukázku z knihy, která je o štěstí ze samotného Nebe.

V pátek 7. května po desáté hodině si setkání s Pátečním hostem Lady Klokočníkové Věrou Finou nenechte ujít.

Spustit audio

Související