Správná péče udělá s vašimi vlasy téměř zázraky, usmívá se kadeřnice Petra Korelová Koppová

3. prosinec 2021

Uznávaná odbornice na poradenství a diagnózu vlasů i vlasové pokožky Petra Korelová Koppová byla hostem Lady Klokočníkové v přenosu z rozhlasové kavárny na téma: módní trendy v účesové tvorbě a novinky v péči o vlasy.

Pomocí důkladného a hloubkového ošetření dokážete ovlivnit všechny nežádoucí projevy, například malý objem, krepatost, maštění pokožky, nebo problémy s lupy a vypadáváním vlasů.

Čtěte také

Zdravá vlasová pokožka je optimální pro růst krásných, silných a zdravých vlasů. Ani jemné a přirozené šupinky nemusí znamenat žádný problém.

Citlivá vlasová pokožka je na povrchu viditelně zarudlá. Čím více je zarudnutí patrné, tím více podrážděná a citlivá je vlasová pokožka.

Mastná vlasová pokožka se leskne v důsledku nadměrné produkce kožního mazu. Tento jev lze snadno vidět pouhým okem, ale kamera pomáhá kadeřníkovi vysvětlit problém zákaznici a nabídnout vhodná řešení.

Nadměrné vypadávání vlasů u mužů může vést až k úplné plešatosti, která se začíná projevovat na spáncích a čele a postupuje na temeno. U žen se nadměrné vypadávání vlasů objevuje méně často.

Celý rozhovor Lady Klokočníkové s Petrou Korelovou Koppovou si můžete poslechnout v našem audioarchivu.

Spustit audio

Související