Trend letošních Vánoc? Návrat k tradičním receptům cukroví našich babiček

9. prosinec 2019

Jak si rozvrhnout pečení vánočního cukroví? S jakým druhem je nejlepší začít? A naopak, které cukroví můžeme udělat na poslední chvíli? Co se může zkazit, na co si dát pozor? Jak cukroví správně skladovat a jak dlouho vydrží připravené těsto v lednici?

Jana Pošepná a Alena Šulcová ze Střední školy gastronomie a služeb v Nocé Pace v naš radioporadně na téma: návrat k tradičním receptům našich babiček.

Čtěte také

Jak si udělat tu nejlepší vánočku?

Při zdobení cukroví použijte maximálně tři barvy

I při zdobení cukroví patří známé heslo, že méně někdy znamená více.

Čím netradičně cukroví zdobit? Novinky a různé pomůcky v cukrařině. Rady a vychytávky od zkušených kuchařek.

Patří do cukroví hodně másla a žloutků nebo raději preferujete odlehčené varianty?

A máme pro vás i recepty na nějaké netypické cukroví!

Celou radiporadnu s Janou Pošepnou a Alena Šulcovou si můžete poslechnout v naší radioporadně:

autoři: Blanka Malá , baj
Spustit audio

Související