Bez čeho si neumí kuchař a herec Ivan Vodochodský představit to pravé silvestrovské pohoštění?
Pokud to jen trochu jde, tak poslední den v roce trávíme s našimi nejbližšími i s přáteli. A tak se nabízí otázka - čím je pohostit? Pokud jsme hostiteli my, pak je možná nejlepší připravit tzv. švédský stůl - s různorodou nabídkou.
K tomu talířky, příbory, skleničky, ubrousky, pečivo, zeleninu a ovoce, nápoje. Díky tomu se pak můžeme věnovat hostům a zábavě, maximálně budeme průběžně doplňovat sortiment jídel a nápojů, pokud tedy máme zásobu.
Čtěte také
Dělá to tak i kuchař, herec a moderátor Ivan Vodochodský?
Co nesmí chybět na silvestrovském svátečním stole? Co určitě zmizí jako první? Bez čeho si neumí Ivan Vodochodský silvestrovské pohoštění představit? Poslechněte si poslední Vaření s Habadějem v roce 2024. A vyzkoušejte recepty na slané pečivo a pomazánky.
A co Ivan Vodochodský radí? Kupujte jen kvalitní suroviny a dívejte se pozorně na složení potravin. Pak si určitě pochutnáte.
Celý pořad Vaříme s Habadějem a s Ivanem Vodochodským si můžete poslechnout v našem audioarchivu.
Dobrou chuť!
Mohlo by vás zajímat
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.




