Nejnovější
-
Jídlo
Pikantní kuřecí kousky v krémové omáčce. Šťavnaté maso krásně vynikne v kombinaci se špagetami
Kuřecí maso je vhodné pro jakoukoliv tepelnou úpravu - jednoduchou i náročnou. Dnes pro vás máme hodně zajímavý recept, udělejte si pikantní kuřecí kousky v krémové omáčce.
-
Jídlo
Češi jsou národ houbařů. Máte chuť na čerstvě „ulovené“ houby z lesa? Zkuste noky s houbovou omáčkou
Borůvky, maliny, ale hlavně houby. Sběr darů lesa je mezi Čechy a Češkami stále mimořádně oblíbený. Česká republika patří mezi země s nejvyšší koncentrací houbařů na světě.
-
Jídlo
Krůtí plátky s omáčkou a pečenými paprikami. Odborníci řadí krůtu mezi takzvané superpotraviny
Máte rádi drůbeží maso? Někdo dává přednost grilovanému kuřeti, jiný má rád drůbeží kousky v nějaké směsi. My pro vás ale máme jiný tip! A nebudete litovat.
-
Jídlo
Pastýřské brambory. Úžasná kombinace brambor, vajec, slaniny, žampionů, sýra, cibule i česneku
Bramborová medaile sice značí čtvrté místo, v kuchyni se ale brambory nedostižně drží na prvních příčkách. Zemáky, erteple či například kremple neboli brambory.
-
Jídlo
Vepřová kotleta je oblíbený kus masa. Je spousta nápadů, co s ní. Zkuste ji v těstíčku se slaninou
Vepřové maso patří v zemích českých i moravských k tomu nejoblíbenějšímu. Na rovinu si musíme přiznat, že ale nepatří k těm nejzdravějším.
-
Jídlo
Treska po katalánsku. Olivy dají rybě exotickou chuť, která potěší milovníky netradičních kombinací
Treska se řadí mezi vůbec nejchutnější mořské ryby. Svědčí o tom i fakt, že jen v Británii se jí sní ročně kolem 136 miliónů porcí.
-
Jídlo
Kuřecí stroganov vás nadchne. Originál se dělá z hovězího masa, ale drůbeží varianta je také výborná
S trochou nadsázky by se dalo říct, že kuře je takový novodobý králík. Poté, co se snížil počet chovatelů králíků, získalo kuře v českých domácnostech podobnou pozici.
-
Jídlo
Těstoviny s pečenou zeleninou. Opravdovou Itálii na talíři podáváme ozdobenou čerstvou bazalkou
Možná i vy si občas dáte těstoviny a volíte je proto, že jsou vždy brzy hotové. Zapomeňte na špagety s kečupem a eidamem a zkuste si udělat těstoviny s pečenou zeleninou.
-
Jídlo
Vepřové plátky s rajčaty. Chuťově výborný, relativně zdravý a snadný oběd, který na talíři potěší
Vepřové maso patří v zemích českých i moravských k tomu nejoblíbenějšímu. A pokud zvolíte libovější varianty, není třeba mít výčitky.
-
Jídlo
Makové lívance se švestkovou omáčkou a zakysanou smetanou. Můžete na ně chodit, dokud jsou na stole
Recept na lívance nechybí snad v žádné domácí kuchařce. Mimochodem, víte, že slovo lívanec je odvozeno od slovesa lít, jelikož se jedná o moučník z litého těsta?
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- následující ›
- poslední »
Další pořady
-
Mezi nebem a zemí
Magazín o víře a spiritualitě. Reportáže, rozhovory, pozvánky a aktuální informace o událostech duchovního života.
-
Desky, pásky, vzpomínky
Písničky, které provázely život slavných muzikantů. Vyprávění hudební osobnosti o svém životě, inspiraci, rodině i přátelích, spoluhráčích a dalších zajímavostech.
-
Slavíci v krabici
Seriál mapující skoro šedesátiletou historii ankety popularity českých a slovenských hudebních interpretů.