Letní putování s šéfkuchařem Radkem Pálkou za regionálními specialitami aneb jiný kraj, jiná chuť!

Kapr na modro, klasika jižních Čech

6. červenec 2021

Největší audioportál na českém internetu

Valašský kontrabáš skvěle chutná s kysaným zelím nebo kyselou okurkou | Foto: Iveta Jedličková

Kapr na modro, klasika jižních Čech (7. díl z 45)

Vydáme se společně napříč Českou republikou a ochutnáme krajové speciality.

Každý všední den po celé léto Putování s šéfkuchařem Radkem Pálkou a Zdenou Kabourkovou.

autoři: Zdena Kabourková , baj

Související

Nejnovější zprávy

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.