„Měkouš“, kterým uděláte radost! Jaký módní vánoční dárek koupit ženě či muži a neudělat chybu?

16. prosinec 2023

Magazín o zdravém životním stylu. Poslouchejte Šarm:

  • 01:08 Rozhovor s hercem a režisérem Vladimírem Škultétym
  • 05:00 Módní trendy! Jaký vánoční dárek koupit na poslední chvíli a neudělat chybu?
  • 10:21 Jak zvládnout předvánoční pečení a nezničit si zdraví 
  • 15:05 Kosmetický rádce a péče o problematickou pleť
  • 18:20 Jak tráví Vánoce Australané?
  • 22:05 Cestovatelka Pavla Apostolaki a její tip na výlet do Rakouska za dýňovým olejem

Čtěte také

V módních trendech se s návrhářkou Jitkou Šedovou zaměříme na takzvané měkouše, tedy měkké vánoční dárky. Která žena by takový dárek neocenila?
Měkký dárek si můžeme představit od krásného svetru, přes hebkou šálu až po nějaké spodní prádlo nebo župánek, případně to může být noční košile či pyžamo. Myslím si, že to jsou pro ženy ty správné měkké dárky.

Nevím, nakolik mezi takové dárky patří třeba i ponožky a palčáky. Ale samozřejmě každá žena má jiné preference a potřeby. Ale věřím, že kvalitní takzvané měkké dárky z přírodních a tudíž příjemných materiálů, velmi ocení.

Jak to ovšem udělat, abychom zvolili správnou velikost?
Myslím si, že většina pánů jsou takříkajíc detektivové. A mohou tedy udělat ve vhodný čas průzkum a prohlédnout šatník své partnerky a zjistit onu správnou velikostní řadu. Nebo mohou v práci poprosit kolegyni, která zná jeho paní, aby velikost odhadla.

Čtěte také

Muži mají cit a umí odhadnout, jestli je postava jeho ženy štíhlejší nebo maličko plnější. A jakou tedy zvolit velikostní řadu, aby to dámě sedělo.

A co šperky? Jakou tam můžeme udělat chybu?
Pokud jde o šperk, tam je to vždy skutečná investice. Pokud se tedy nejedná o bižuterii. A pokud víme, že dáma nosí spíše delší náhrdelníky, tak bych zvolila tuto cestu. Protože tady už chybu můžeme udělat. A opět spíše investovat do kvality, tedy například autorských šperků, kde to bude velmi zajímavá věc.

A pokud z dárku nebude obdarovaná hned jásat, tak věřte tomu, že ona nakonec udělá vše proto, aby si svůj šatník doplnila o nějaký kousek, na kterém právě tento šperk vynikne.

Čtěte také

A co poradit ženám, jaký módní dárek koupit pro svého muže?
Zjistila jsem, že muži nemají příliš rádi překvapení, jsou více konzervativní. A tak se i ženy mohou na chvíli stát detektivem a prohlédnout pánův šatník. Nakonec často jej my ženy pánům doplňujeme, takže víme, co rádi nosí a v čem se cítí dobře.

Ale můžeme muže například překvapit krásnou vestou, která nebude obleková, zkrátka pro volný čas. Myslím si, že touto cestou se dá pán příjemně překvapit. A současně také zjistí, že žena nad jeho šatníkem přemýšlí, proto takové překvapení přijme.

Pánům může být nepříjemné, když se jim budeme snažit příliš měnit šatník. Pokud třeba rád nosí sportovní oblečení a vy mu najednou koupíte elegantní kabát, tak tam prostě můžete narazit.

To vše a ještě mnohem víc v magazínu o životním stylu Šarm v sobotu po 18 a neděli po 11 hodině. Na setkání s vámi se těší Lada Klokočníková.

Spustit audio

Související