Vejce a jejich výživová hodnota. Zdravé recepty od Ing. Pavlíny Žďárkové

22. duben 2019
Podcasty, rozhovory, příběhy Další podcasty, rozhovory a příběhy Pavlína Žďárková ve studiu Českého rozhlasu Hradec Králové

Ing. Pavlína Žďárková v naší radioporadne na téma: Vejce a jejich výživová hodnota. Zdravé recepty, jarní detox a odlehčená strava. 

03478195.jpeg
autoři: Blanka Malá , baj
Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Lidský faktor jsem znal jako knížku, ale teprve s rozhlasovým zpracováním jsem ho dokonale pochopil...

Robert Tamchyna, redaktor a moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Lidský faktor

Lidský faktor

Koupit

Točili jsme zajímavý příběh. Osoby, které jsme hráli, se ocitaly ve vypjatých životních situacích, vzrušující práce pro herce a režiséra. Během dalšího měsíce jsme Jiří a já odehrané repliky svých rolí žili. Fantasmagorické situace posledního dílu příběhu se staly naší konkrétní každodenností. V srpnu Jiří Adamíra zemřel. Lidský faktor byla naše poslední společná práce.“ Hana Maciuchová