Olympijské hry v Pchjongčchangu pohledem rozhlasového zpravodaje Tomáše Lörincze

2. březen 2018

V pátek 2. března byl Pátečním hostem od 10:00 v přímém přenosu z Radiokavárny v Havlíčkově ulici v Hradci Králové Tomáš Lörincz, který působil jako sportovní komentátor na Zimních olympijských hrách 2018 v Pchjongčchangu.

Slavilo se a slavit se ještě bude. Česká republika získala na Zimních olympijských hrách 2018 celkem 7 medailí.

Olympijské medailisty vítala po návratu z olympiády náměstí plná fanoušků.

V Praze na Staroměstském náměstí vystoupila největší hvězda letošní olympiády Ester Ledecká spolu se stříbrnou Martinou Sáblíkovou.

Rušno bylo i na náměstí ve Vrchlabí, kam přijela trojice medailistů Michal Krčmář, Eva Samková a Karolína Erbanová. Ti všichni se v Podkrkonoší narodili.

„Super, že přišlo tolik lidí. Hrozně si toho vážím. A děkuji městu, že nám umožnilo, abychom se navzájem potkali s fanoušky. Je to nádherný okamžik,“ řekl biatlonista Michal Krčmář, který si z Pchjongčchangu přivezl stříbro.

Jaká byla atmosféra přímo v dějišti her, v korejském Pchjongčchangu? Co rozhlasového sportovního zpravodaje Českého rozhlasu Tomáše Lörincze nejvíc potěšilo? Bylo také něco co jej zklamalo? Jaký byl jeho největší osobní zážitek z olympiády?

To vše a mnoho dalšího jste se mohli dovědět, pokud jste přišli v pátek 2. března v 10:00 do Radiokavárny v Havlíčkově ulici v Hradci Králové. Nebo když si pustíte záznam pořadu v našem audio archivu.

Tomáš Lörincz v rozhlasovém klubu hovoří o olympiádě s Ladou Klokočníkovou
autoři: Milan Baják , KLO
Spustit audio

Související