Nepečené vánoční recepty s nápadem od Miroslavy Teichmanové. Snadné, rychlé a nikdy se nespálí

15. prosinec 2020

Právě teď je příhodná doba na přípravu nepečených druhů vánočního cukroví, které mají sice kratší trvanlivost, ale o to lepší chuť. Nepečené druhy cukroví mají v mnoha domácnostech výsadní postavení.

Čtěte také

Oslovili jsme v naší radioporadně Ing. Miroslavu Teichmanovou ze Střední školy služeb, obchodu a gastronomie v Hradci Králové na téma: vánoční nepečené recepty s nápadem.

Pokud už se vám nechce běhat po přeplněných obchodech, zkuste pro své blízké vyrobit nepečené vánoční dobroty, určitě je potěšíte!

Je jich spousta druhů a většina není na přípravu nijak složitá. Různé kuličky z piškotových drobků nebo čokoládové lanýžky jsou oblíbené hlavně u dětí a určitě vám s jejich přípravou i rády pomůžou.

Nepečené vánoční recepty s nápadem. Snadné, rychlé a nikdy se nespálí

Snadné, rychlé a nikdy se nespálí

Recepty na nepečené cukroví jsou velmi snadné, s jejich přípravou vám mohou pomoci děti i manžel. Navíc se obejdete i bez váhy. A hlavně, toto cukroví se vám nikdy nespálí.

Čtěte také

Při výrobě stačí, když se budete řídit základními pokyny v receptu, ostatní je už na vás. Rychlost a snadnost přípravy nepečeného ​ vánočního cukroví​ ho předurčila k výrobě na poslední chvíli.

V mnohých domácnostech je to sladký závěr maratonu svátečního pečení. A některé z kuliček či tyčinek jsou tak chutné, že mají své místo na stole i po svátcích, na narozeninových večírcích či při jiných slavnostních příležitostech.

Miroslava Teichmanová a Blanka Malá ve studiu Českého rozhlasu Hradec Králové

Recepty na nepečené cukroví od Miroslavy Teichmanové:

Celou radioporadnu s Ing. Miroslavou Teichmanovou si můžete poslechnout v našem audio-archivu:

autoři: Blanka Malá , baj
Spustit audio

Související