Jak vybrat maso? Zvolit libové nebo prorostlé? Grilování vás chytne a nepustí
27. květen 2016
Radioporadna - Jak vybrat maso na gril? Je lepší maso z býka nebo z krávy? Zvolit libové nebo prorostlé? Jak poznám vyzrálé maso? - Jan Šlesingr, jednatel firmy MASOEKO s.r.o. - Zajímavá osobnost je Hostem Radioporadny Českého rozhlasu Hradec Králové každý všední den po 11 hodině.
Uslyšíte užitečné rady z úst lékařských a dalších odborníků i poutavé vyprávění zajímavých osobností. Naším cílem a přáním je přispět k porozumění a k pochopení vzájemných souvislostí.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka


Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka