Jak vybrat maso? Zvolit libové nebo prorostlé? Grilování vás chytne a nepustí
27. květen 2016
Radioporadna - Jak vybrat maso na gril? Je lepší maso z býka nebo z krávy? Zvolit libové nebo prorostlé? Jak poznám vyzrálé maso? - Jan Šlesingr, jednatel firmy MASOEKO s.r.o. - Zajímavá osobnost je Hostem Radioporadny Českého rozhlasu Hradec Králové každý všední den po 11 hodině.
Uslyšíte užitečné rady z úst lékařských a dalších odborníků i poutavé vyprávění zajímavých osobností. Naším cílem a přáním je přispět k porozumění a k pochopení vzájemných souvislostí.
Nejposlouchanější
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Přijměte pozvání na úsměvný doušek moudré člověčiny.
František Novotný, moderátor

Setkání s Karlem Čapkem
Literární fikce, pokus přiblížit literární nadsázkou spisovatele, filozofa, ale hlavně člověka Karla Čapka trochu jinou formou.