Zveme vás do nově otevřené radiokavárny Na Náplavce!

7. únor 2014

Český rozhlas Hradec Králové po půlroční přestávce opět otvírá dveře radiokavárny v Havlíčkově ulici. Novým hostitelem, který vyšel vítězně z výběrového řízení a se kterým se denně budete v radiokavárně setkávat, je hudebník, zpěvák, známý člen skupiny Plavci Jan Vančura.

Jaké jsou jeho plány, na co se můžete těšit a kdy bude mít radiokavárna otevřeno se dozvíte už 7. února 2014 v pátečním dopoledním Péháčku Lady Klokočníkové, která bude prvním hostem kavárny Na Náplavce, a to už v 9:00 hodin. Chybět nebude ani ředitel Českého rozhlasu Hradec Králové a Pardubice Pavel Kudrna, hudebník a moderátor Marek Dobrodinskij, herečka Zdeňka Žádníková a vokální skupina Gentlemen Singers.

Jan Vančura ve studiu Českého rozhlasu Hradec Králové

Na tříhodinové dopolední vysílání naváže v 18:00 hodin opening spojený s drobným občerstvením a večerem plným muziky a zábavy. Účast přislíbili mnozí přátelé z oboru hudby, umění i veřejného života. Mário Bihári, Lukáš Pelc, Tomáš Peterka, Bohadloband a další. Nahrávku uslyšíte v některém příštím pokračování pořadu Regionální scéna!

Všechny příznivce dobré nálady a kvalitní hudby zve už teď osobně na slavnostní otevření radiokavárny Na Náplavce 7. února 2014 Jan Vančura!


Zvětšit mapu
autor: KLO
Spustit audio