Už jste zaznamenali naši celoroční výzvu 6+1?

7. únor 2016

Možná to je spíš sedm odvážných nebo dokonce sedm statečných - přesněji sedm rozhlasáků, kteří se rozhodli pod vedením doktorky Kateřiny Cajthamlové během roku změnit svůj životní styl, zlepšit zdravotní stav, zkrátka zkrásnět. A proč 6+1?

Protože šestici odvážných (ředitel studia Pavel Kudrna, vedoucí programu Lada Klokočníková, webeditor Milan Baják, editorka Kristýna Štanderová, moderátorka Klára Němečková a manažer marketingu Tomáš Peterka), kteří se rozhodli ubrat na hmotnosti, centimetrech a také přidat na sportovních aktivitách, zkrátka změnit svůj životní styl - doplňuje zprávař Radek Pulkrábek. Ten chce podobné, ale místo ubraných kilogramů je potřebuje získat.

Čtěte také

Podaří se nám to?

Tuhle otázku jsem položili i doktorce Kateřině Cajthamlové, která přistoupila na naši hru a rozhodla se jednou měsíčně radit nejen nám, ale také v naší Radiokavárně.

Poprvé se tak stalo minulý týden a my jsme vám také slíbili, že její rady vám budeme v patřičných porcích nabízet i v našem magazínu o životním stylu - Šarmu.

Jak se snaha sedmi odvážných podaří, ukáže čas, a vy budete přitom.

Ale co je hlavní, můžete se přidat.

Další rady na vás čekají už v neděli 7. února 2016 po 11. hodině.

Dietoložka Kateřina Cajthamlová v Radioklubu Českého rozhlasu Hradec Králové
autor: KLO
Spustit audio