Tragická dopravní nehoda nedaleko Bělé u Pecky. Havaroval osobní automobil s pěti cizinci

20. květen 2019 12:31

V pondělí 20. května po šesté hodině ranní došlo na silnici III. třídy nedaleko Bělé u Pecky k tragické dopravní nehodě, při které byl smrtelně zraněn jeden člen posádky automobilu.

Dle prvotních informací doposud neustanovený řidič osobního motorového vozidla Hyundai Accent jedoucí od Vidochova na Bělou u Pecky z dosud nezjištěných příčin vyjel v levotočivé vlevo mimo silnici, kde po několika metrech narazil do vzrostlého stromu. Od něho se následně auto převrátilo na levý bok.

V Hronově narazil automobil do zdi domu. Při nehodě došlo ke zranění tří osob

V Hronově havaroval automobil do zdi domu. Při nehodě byly zraněny tři osoby

Krátce po půlnoci byly zalarmovány dvě jednotky hasičů kvůli nahlášené dopravní nehodě osobního automobilu. Vůz narazil v ulici T. G. Masaryka v Hronově do zdi domu, tři osoby se při nehodě zranily.

Ve vozidle cestovalo celkem pět osob cizí státní příslušnosti, které byly v době příjezdu záchranných složek mimo vozidlo. Vlivem nehody došlo ke smrtelnému zranění jednoho člena posádky. Ostatní cestující byli i za pomoci letecké záchranné služby se svými zraněními transportováni do nemocnic.

Jednou z vyšetřovacích verzí může být i nepřiměřená rychlost na mokré vozovce. Policisté silnici od Vidochova na Bělou u Pecky po dobu vyšetřování a odstraňování následků nehody zcela uzavřeli.

Tragická dopravní nehoda nedaleko Bělé u Pecky

Přesná příčina dopravní nehody, samotná míra zavinění a kdo vozidlo v době nehody řídil je v současné době předmětem dalšího šetření jičínských kriminalistů spolu s dopravními policisty.

autor: baj | zdroj: Policie ČR
Spustit audio

Související