Sado maso den s Českým rozhlasem Hradec Králové

6. březen 2015

Český rozhlas Hradec Králové má pro vás připraven další tematický den. V pátek 6. března 2015 si užijete Sado maso den. Nechte se překvapit a přijďte dopoledne do radiokavárny Českého rozhlasu v Havlíčkově ulici!

Maso - ano nebo ne?
Jíte maso? Které vám chutná nejvíc?
Psát můžete na e-mail: studio.hradec@rozhlas.cz anebo poslat SMS ve tvaru HRADEC mezera TEXT na číslo 900 11 04. Cena jedné SMS jsou 4 koruny včetně DPH. Službu provozuje ATS Praha. Někdo z vás odpoledne získá knižní cenu nebo dárek od firmy Masoeko!

V 8:35 hodin bude naším Hostem ve studiu Kateřina Ostradecká. Řeč bude o minulosti, současnosti i budoucnosti broumovského kláštera.

Dopoledním hostem PéHáčka Lady Klokočníkové bude v pátek 6. března 2015 po 10. hodině v Radioklubu v rámci našeho Sado maso dne Dana Makrlíková. Bývalá moderátorka po odchodu z médií našla uplatnění coby zahradní architekt. Velmi ji ovlivnil nedávno zesnulý autor legendárního televizního pořadu Receptář - Přemek Podlaha.

A v naší Radioporadně po 11. hodině dopolední se dozvíte vše potřebné o zpracování masa. Jak správně maso porcovat, zpracovat i uchovávat. Zeptáme se jak se podle druhu a typu rozdělují masa. Jak poznáme čerstvé maso a budeme hledat odpověď na otázku zda maso ano - či ne.

Sado maso den Českého rozhlasu Hradec Králové

Maso znamená v užším slova smyslu kosterní svalovinu zvířat a s ní související tkáně, v širším a méně běžném slova smyslu se jedná o veškeré poživatelné části těl živočichů, jež jsou určeny pro lidskou výživu.

Hezký poslech!

Čtěte také


Zvětšit mapu
autor: KLO
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka