Lada Klokočníková změnila v září kalendář. Chcete vědět proč?

2. září 2016

Nové kalendáře si většinou dáváme na stůl a věšíme na zeď se začátkem nového roku. Lada Klokočníková tak učinila se začátkem nového školního roku a důvod, proč tomu tak je, je docela kuriozní. Na stěně měla dárek - kalendář s Muži roku 2015. Propracovaná svalnatá těla dvanácti loňských finalistů vyvolávala u žen obdiv, ale u mužů velký stres. Především u těch, kteří mají nějaké to kilo navíc. A stresovat je, to v práci určitě není dobré.

A tak už jí za zády visí severní stěna bývalého Piku Komunizma, která sice bude aktuální až příští rok, nicméně pohled je to pěkný a uklidňující.

Muže roku neodložila, ale přesunula na méně frekventované místo - do zóny klidu.

A přestože ještě čtyři tváře z kalendáře na svůj čas čekají, už tu máme nového Muže roku, kterého zvolila početná porota minulý pátek v náchodském hotelu Beránek.

Je jím čtyřiadvacetiletý pracovník Vězeňské služby Josef Kůrka, kterého vám také krátce představíme v nedělním Šarmu.

Dalším hostem večera na soutěži Muž roku byl zpěvák Marian Vojtko, a tak i jeho se zeptáme, jak se udržuje v kondici.

Barvy podzimu pak rozebereme v Módních trendech, povíme vám, v čem je kouzlo jízdy na kole, ale upozorníme i na některá sportovní rizika.

A protože nám tento týden ještě krásně svítilo sluníčko, odpovíme na jeden z vašich dotazů, jak je to s ochranným faktorem při slunění.

Lada Klokočníková změnila v září kalendář. Chcete vědět proč?
autor: KLO
Spustit audio