Jak odpočívá a jak vnímá pojem „šarm“ herec, zpěvák a moderátor Petr Rajchert? Dozvíte se v Šarmu

4. duben 2020

V prvním dubnovém Šarmu Lady Klokočníkové se v sobotu 4. dubna po 18. hodině dozvíte, jak odpočívá a především jak vnímá pojem "šarm" herec, zpěvák a moderátor Petr Rajchert. (V repríze potom v neděli 5. dubna po 11. hodině dopolední.)

Čtěte také

V Módních trendech se podíváme, jak se šijí roušky v dílně módní návrhářky Jitky Šedové.

Pokud plánujete jarní očistu těla, poradí vám doktor Miloslav Hronek a své Zápisky z karantény nabídne i spisovatelka Halina Pawlowská.

A pokud jste poslali hlas do naší ankety Šarmantní osobnost roku, jejíž hlasování jsme prodloužili do podzimu, a budete mít štěstí, můžete se těšit na šperk od výtvarnice Alexandry Hejlové.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.