Co je biorezonance? Jak funguje a v čem nám může pomoci? Pro koho je tato terapie vhodná?

5. duben 2018

MUDr. Tomáš Vejrych v naší radioporadně na téma: medicína v 21. století - biorezonance. Na jakém principu přístroj funguje? Metoda biorezonance je založená na teorii, že každá látka, buňka, či předmět má svou jedinečnou frekvenci a vytváří elektromagnetické vlnění, které se dá změřit a jeho vlivu využívat i v medicíně.

Ve spektru vibrací lidského těla se objevují vibrace cizích prvků, jež se v těle ukládají - jako amalgám, bakterie, viry, alergeny, mykózy, paraziti, atd.

Biorezonanční přístroj přijímá tyto rušivé elektromagnetické vibrace prostřednictvím elektrod umístěných na určitých částech těla, porovná je oproti zdravému vzorku, izoluje je, zesílí a takto upravené vrací do pacientova těla formou léčivých vibrací.

Medicína 21. století (ilustrační foto)

Co lze touto metodou řešit?
odstraňovat energetické blokády (z pohledu Tradiční čínské medicíny)
obnovovat komunikaci mezi jednotlivými buňkami v těle
ovlivňovat procesy v těle bez použití léků a jejich vedlejších účinků
dodat orgánům energii pro jejich správnou činnost
zlepšit zdravotní stav organizmu a předejít vzniku nemocí
harmonizovat čakry a orgánové meridiány

Co lze přístrojem zjistit?
Energetická disbalance
Testování alergií či nesnášenlivostí na běžné potraviny
Všeobecné alergeny - pyly, prach, zvířecí srst, atd.
Nedostatek minerálů a vitamínů v těle
Zatížení viry, bakteriemi, plísněmi a jinými parazity
Zatížení toxiny a těžkými kovy
Počáteční stádia patologických procesů v těle

MUDr. Tomáš Vejrych ve studiu Českého rozhlasu Hradec Králové

Jak často je vhodné terapii opakovat?
Má-li nemoc akutní průběh, sezení se opakuje po týdnu nebo častěji, při chronickém onemocnění se provádí po dvou a více týdnech.

Jak terapie probíhá?
Při první návštěvě, která trvá obvykle 1,5-2 hodiny, se s klientem konzultují obtíže, které jej trápí. Konzultace je vedena formou pohovoru v kombinaci s biorezonanční diagnostikou.

Vyhodnotí se, které v těle přítomné zátěže je potřeba eliminovat a které orgány jsou energeticky oslabené a je vhodné je podpořit, aby se tělo mohlo detoxikovat. Na základě výsledků se nastaví konkrétní detoxikační terapie, během které se tělo harmonizuje tak, aby mohlo reagovat na následnou terapii zaměřenou na konkrétní zdravotní problém.

Medicína 21. století (ilustrační foto)

Terapeutický plán a frekvence návštěv jsou vždy nastaveny individuálně dle charakteru obtíží, ale také v závislosti na časových a finančních možnostech klienta.

Za jak dlouho se projeví účinky terapie?
Zlepšení nastává u některých typů obtíží během několika hodin či dní, u závažnějších obtíží je však potřebné dát tělu čas, aby se nastartovalo a zregenerovalo a zlepšení se projeví spíše po týdnech či měsících.

Medicína 21. století (ilustrační foto)

Pro koho je a není terapie vhodná?
Biorezonance se nedoporučuje pouze pacientům s kardiostimulátorem, těhotným ženám a těžkým diabetikům. Je vhodná i pro děti. Tělo není nikdy vystaveno žádnému druhu elektrického proudu.

(Zdroj: Co je Biorezonance a jak funguje?)

Medicína 21. století (ilustrační foto)
autoři: Milan Baják , kud
Spustit audio