Zpěvák Petr Bende je přesvědčen, že je důležité mít nějakou vizi a za tou si jít.

24. březen 2015
Regionální scéna

Vedle například Anety Langerové patří Petr Bende k těm, které proslavila účast v pěvecké soutěži SuperStar. Za své účinkování v ní se prý Petr Bende rozhodně nestydí. „Naopak, na rozdíl od některých mých kolegů, kteří se k této své minulosti obracejí zády, já se k soutěži hrdě hlásím,“ tvrdí rozhodně. Navíc upozorňuje, že pouhý úspěch v SuperStar kariéru nezaručuje: „Důležité je, aby měl člověk nějakou vizi, za níž si půjde i po skončení soutěže.“

A tak v pořadu Regionální scéna, který se zpěvákem Petrem Bende připravil redaktor Tomáš Peterka, uslyšíte také o zajímavém projektu finalisty československé SuperStar a Cimbálové muziky Grejcar.

„S kapelou hrajeme naše vlastní písně, které jsou trochu přepracované a upravené pro Cimbálovou muziku Grejcar. Objevuje se v nich jazz, funky i folk - pokud tedy lidé přijdou na náš koncert nebo si ho poslechnou v rozhlase, myslím, že budou velmi překvapení,“ slibuje zpěvák Petr Bende v rozhovoru s Tomášem Peterkou.

Petr Bende - Vánoční turné 2013

Proč vstup do SuperStar vlastně původně považoval především za zkoušku sebe sama? Proč je podle něj tak málo zpěváků, kteří vzešli ze SuperStar a na hudebním trhu skutečně uspěli? Proč se Petr Bende vlastně ani nepovažuje za rockera? I to se dozvíte v pořadu Regionální scéna.

Příjemný poslech!

Spustit audio