Zavařené bezinky 13/9/2008
Suroviny:
bezinky
cukr
vanilkový cukr
celá skořice
vodka
Postup:
Bezinky otrháme, omyjeme a necháme na sítě okapat. Do sklenic navrstvíme bezinky (asi 2 cm) a cukr (2 lžíce). Navrch do každé skleničky přidáme 1 lžičku vanilkového cukru, malý kousek skořice a 1 lžíci vodky, zavíčkujeme a sterilujeme asi 20 minut při 80 - 85 stupních Celsia.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.