Světoznámé královéhradecké loutkové divadlo Drak slaví 60. narozeniny

25. červen 2018
Divadlo V podkroví

Hradec Králové ovládl na konci června tradiční divadelní festival Divadlo evropských regionů. A do pestrého programu se tak trochu zařadil i Český rozhlas Hradec Králové.

Možná jste si všimli, že si celý červen v rozhlase připomínáme letošní 60. výročí světoznámého loutkového divadla Drak. V pátek odtud dokonce celé dopoledne probíhal přímý přenos.

A na slavnou éru tohoto divadla se tentokrát vzpomínalo i v pořadu Divadlo v Podkroví, který pro vás ve spolupráci s Klicperovým divadlem připravuje Český rozhlas Hradec Králové.

Pojďte s rozhlasem do divadla! 24. ročník festivalu Divadlo evropských regionů v Hradci Králové

03662221.jpeg

Ochutnejte nabídku pestrých představení 24. ročníku festivalu Divadlo evropských regionů v Hradci Králové. V pátek 22. června jsme vás pozdravili z loutkového divadla Drak, které slaví své 60. narozeniny.

Herci Klicperova divadla si pravidelně před rozhlasový mikrofon zvou zajímavé hosty.

Tentokrát byl hostitelem Jan Bílek, který si do komorní scény Klicperova divadla V Podkroví pozval své kamarády a bývalé kolegy z divadla Drak - herce Zdeňka Říhu, herečku Jarmilu Vlčkovou a někdejšího ekonoma divadla, ale hlavně fenomenálního jazzmena Matina Brunnera.

Celé setkání jste si mohli poslechnout na rozhlasových vlnách v pondělí 25. června po 18. hodině. A nyní ve zvukovém záznamu na našich webových stránkách. 

autoři: Milan Baják , Klicperovo divadlo Hradec Králové
Spustit audio