Soté z kuřecího masa
Suroviny:
1 kuře
sůl
pepř
1 žloutek
worcester
1 lžička maizeny
olej
žampióny
1 mražené lečo
smetana
Postup:
Kuřecí maso ze stehen a prsou vykostíme a zbavíme kůže. Maso pokrájíme na drobné proužky, osolíme, opepříme a smícháme se žloutkem, worcestrem a maizenou. Opečeme na oleji, přidáme žampióny a lečo a zakryté podusíme. Nakonec zjemníme smetanou. Podáváme s rýží.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.