Soté z kuřecího masa

Suroviny:
1 kuře
sůl
pepř
1 žloutek
worcester
1 lžička maizeny
olej
žampióny
1 mražené lečo
smetana

Postup:
Kuřecí maso ze stehen a prsou vykostíme a zbavíme kůže. Maso pokrájíme na drobné proužky, osolíme, opepříme a smícháme se žloutkem, worcestrem a maizenou. Opečeme na oleji, přidáme žampióny a lečo a zakryté podusíme. Nakonec zjemníme smetanou. Podáváme s rýží.

Nejnovější recepty

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.