Prvním občánkem Jičína v roce 2024 je holčička Sofie. Novináře přivítala po svém, vyplázla jazyk!

8. leden 2024 08:21

Prvním občánkem města Jičína v roce 2024 se stala holčička Sofie. Narodila se v jičínské oblastní nemocnici mamince Anetě Lhota ve čtvrtek 4. ledna a ke gratulantům patřil i starosta města Jičína. Na gynekologicko - porodnickém oddělení natáčela redaktorka Vlaďka Wildová.

Teď neuslyšíte pláč miminka, jak bývá při návštěvě porodnického oddělení docela běžné. Novorozená Sofie, která je prvním letošním občánkem města Jičína, dělá mamince Anetě radost - a to mimo jiné i tím, že má zatím k slzám daleko.

Čtěte také

Tak zvládla i přivítání do života od jičínského starosty Jana Malého, jehož doprovodil MUDr. Lubomír Voltr, primář gynekologicko - porodnického oddělení Oblastní nemocnice v Jičíně, který Sofince pomáhal na svět. S rozhlasovým mikrofonem přišla na návštěvu i redaktorka Vlaďka Wildová.

Sofie Lhota se narodila 4. ledna 2024 v 8:14 hodin v Oblastní nemocnici v Jičíně a návštěvu jičínského starosty Jana Malého, i novinářů, si užívala. Protahovala se, půvabně zívala a pozornost pochopitelně věnovala hlavně své mamince Anetě. Při fotografování však na novináře nezapomněla vypláznout jazyk!

Sofinka s maminkou Anetou

Na sestřičku se doma už těší tříletý Matyáš a tatínek Vojtěch. Ať ji, i celou rodinu, provází zdraví a síla nejen v tomto roce!

Spustit audio

Související