Pangasius zapečený s Nivou 14/11/2009
Suroviny:
Pangasius
10 - 15 dkg Nivy
1 lžička Dijonské hořčice
pepř
čerstvé bylinky
olej
Postup:
Osušenou rybu dáme do pekáčku vymazaného olejem, potřeme směsí (Nivu nastrouháme nebo rozmačkáme, přidáme hořčici, pepř a čerstvé bylinky a promícháme) a dáme asi na 20 minut péct do trouby vyhřáté na 180 stupňů Celsia.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.