Pangasius zapečený s Nivou 14/11/2009
Suroviny:
Pangasius
10 - 15 dkg Nivy
1 lžička Dijonské hořčice
pepř
čerstvé bylinky
olej
Postup:
Osušenou rybu dáme do pekáčku vymazaného olejem, potřeme směsí (Nivu nastrouháme nebo rozmačkáme, přidáme hořčici, pepř a čerstvé bylinky a promícháme) a dáme asi na 20 minut péct do trouby vyhřáté na 180 stupňů Celsia.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.