Nedělní Noční linka: Objevují se ve vašem životě zázraky?

15. září 2019

Zažíváte těžko vysvětlitelné a přitom neobyčejné, zázračné situace? Co považujete ve vašem životě za zázrak? Setkali jste se někdy se situací, o které můžete říct, to byl zázrak? Možná se vám takové zázraky dějí často, zvláštní situace, ale pro vás jsou nepochopitelné a nevysvětlitelné?   

Život je plný nejrůznějších momentů a situací, někdy i tajemných. Vše do sebe zapadá a přichází ve správnou chvíli, jen si to někdy nedokážeme vysvětlit. Stal se vám takový zázrak?

Pokud je něco zázračné, pak je to vzácné a výjimečné a mnohdy nám to otevře i oči a nebo nás to přinutí k hlubšímu zamyšlení. Zažili jste takový moment, situaci, kdy jste si řekli, to je snad zázrak!?

Na vaše příběhy se už teď těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Příspěvek k tématu můžete už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.