Městský úřad v Náchodě upravuje od pondělí 20. dubna svůj provoz pro veřejnost

19. duben 2020 09:47

V souladu s pokyny Ministerstva zdravotnictví ČR bude od pondělí 20. dubna 2020 rozšířen také provoz Městského úřadu v Náchodě.

Úřední hodiny pro veřejnost
Pondělí a středa 8:00-12:00 a 13:00-17:00 hodin.

Na úseku registru vozidel, registru řidičů, cestovních dokladů, občanských průkazů a evidence obyvatel je i nadále nutné se předem objednat v elektronickém objednávkovém systému, jinak vás úředníci nebudou moci obsloužit: https://www.mestonachod.cz/urad/e-obsluha/

V ostatních dnech (út, čt, pá) a v odůvodněných případech je nutné se telefonicky nebo emailem domluvit prostřednictvím kontaktů uvedených na webových stránkách městského úřadu.

Čtěte také

Z důvodu omezeného počtu zaměstnanců a s ohledem na zdraví nás všech i nadále prosíme, zvažte, zda by vyřízení vaší záležitosti v prostorách městského úřadu a s jeho zaměstnanci bylo možné odložit.

„Prosíme klienty, aby i v dalších dnech preferovali v úředním styku telefonické nebo emailové spojení a v případě, že bude nutné svou záležitost řešit s úředníky osobně v uvedených úředních hodinách, aby důsledně dodržovali nezbytná hygienická opatření, tj. dezinfekci rukou, zakrytí dýchacích cest a nezbytné odstupy,“ uvedla tajemnice MěÚ Náchod Mgr. Hana Mílová.

Od pondělí 20. dubna bude také nově upravena provozní doba ROUŠKOMATU umístěného před budovou radnice na Masarykově náměstí:

Po, St 8.00-17.00
Út, Čt 8.00-14.00
Pá 8.00-13.30

autor: baj | zdroj: MěÚ Náchod
Spustit audio

Související