Medvědí tlapy 6/5/2006
Suroviny:
600 g vepřového masa
Marináda:
4 celá vejce
1 lžička drceného kmínu
1 lžička sladké papriky
1 necelá lžička pálivé papriky - podle chuti
1 lžička majoránky
4 stroužky česneku
1 lžíce oleje
1 lžíce magi nebo sojové omáčky
4 lžíce maizeny
Postup:
Všechny suroviny na marinádu dobře promícháme, maso do směsi naložíme a necháme v chladu odležet 2 - 3 dny. Odleželé maso zprudka opékáme na tuku.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka