Královéhradecký Klídek, nízkoprahové zařízení pro děti a mládež, se postupně vrací do provozu

14. květen 2020

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež - královéhradecký "Klídek" - se tento týden postupně vrací do provozu. Jeho služby nejvíce využívají klienti ve věku od 13 až 16 let. Ročně se lektoři královéhradeckého Klídku postarají o zhruba 600 dětí.

Čtěte také

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež KLÍDEK je tu pro klienty ve věku 10 až 22 let. Není nutná žádná registrace, hlášení osobních údajů či pravidelné setkávání se. Vše, co můžeš běžně v klubu či v terénu využívat, je zdarma.

Nemáš kde trávit volný čas? Hledáš místo, kde se můžeš v klidu scházet s kamarády? Přijď do Klídku. Můžeš tam jen tak posedět, pobýt s přáteli, odreagovat se, zahrát si fotbálek, zabreakovat si nebo se věnovat jiné aktivitě tobě blízké.

PROSTOR PRO pomáhá dětem a mladým lidem v Hradci Králové

Klídek tu je pro tebe, když si chceš popovídat o problémech doma, ve škole, s kamarády nebo s jiným trápením. Můžeš se na obrátit na odborníky, potřebuješ-li poradit nebo chceš pomoci s uspořádáním akce. Rádi tě něco nového naučí, ale stejně tak můžeš něco nového naučit ty je.

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Klídek realizuje preventivní a prorodinné programy. Pořádá zajímavé akce a aktivity pro veřejnost. Poskytuje odbornou pomoc a podporu při hledání cest z obtížných životních situací a vytváří příležitosti pro změnu. Podporuje zdravé fungování komunity, rodiny i jednotlivců.

Po čtyřicetidenní uzavírce oslovila vedoucí Klídku Gabrielu Lepkovou redaktorka Eva Boudová:

autoři: Eva Boudová , baj
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka