Černobílý den s Českým rozhlasem Hradec Králové

27. březen 2015

Poslední březnový pátek 27. se můžete těšit na Černobílý den, který pro vás budeme opět vysílat z naší radiokavárny v Havlíčkově ulici, kam můžete přijít po 9. hodině dopolední.

Čeká vás dobrá káva a zajímaví hosté. V Černobílém dni vzpomeneme na staré časy černobílé fotografie a filmů a dobu našich prababiček. Hostem ve studiu bude v 8:35 hodin fotograf Patrick Marek.

Po 9. hodině dopolední přijde Chris Delattre a pozve vás na "Čokoládový festival v Hradci Králové". Ano i čokoláda může být černobílá.

Hostem po 10. hodině dopolední bude Ing. Eva Mikulková, ředitelka Klicperova divadla v Hradci Králové. Přivítáme také její kolegy - dramaturgyni Janu Sloukovou a herečku Martinu Hamaďákovou Novákovou. Hovořit se bude také o 130. výročí založení Klicperova divadla a chystaném slavnostním galavečeru, který se koná v sobotu 28. března.

Černobílý den - Zdena Kabourková a Jana Kudyvejsová

V Radioporadně po 11. hodině pak přivítáme Sabinu Kvak z Agentury Sabina. Hovořit se bude o kompletním svatebním servisu a přípravách této životní události. Ano, ženich v černém, nevěsta v bílém.

A když nám pošlete na email: studio.hradec@rozhlas.cz svoji svatební fotografii a zavzpomínáte na staré "černobílé" časy, můžete od nás získat milou pozornost.

Přestože v životě vlastně nic není černobílé, tak Černobílý den s Českým rozhlasem Hradec Králové v pátek 27. března 2015 je tu pro vás. A my s ním!


Zvětšit mapu
autor: KLO
Spustit audio