Barman Tomáš Trejbal připravil nám i vám originální recepturu pro hřejivý rozhlasový nápoj

29. prosinec 2017

Profesionální barman Tomáš Trejbal má pro vás spolu s moderátorkou Lucií Peterkovou recept na rozhlasáček - zahříváček! 

Ingredience:
0,4 cl ginu (v případně alko verze)
1 dcl grepový džus
1 dcl rybízový džus
1 dcl černý čaj
1 lžička punčového koření nebo koření na svařák

Postup:
Nealko ingredience ohřejeme, ale nenecháme přejít varem.

Nalijeme do hrnečku a můžeme vložit hašlerku, která dodá nápoji anýzovou chuť a ozdobíme třeba plátkem jablíčka a hvězdičkou badyánu.

Pro alkoholickou verzi pak vlijeme gin.

Tradááááá!

Hřejivý rozhlasový nápoj od Tomáše Trejbala
autoři: Lucie Peterková , baj
Spustit audio

Související