Barman Tomáš Trejbal připravil nám i vám originální recepturu pro hřejivý rozhlasový nápoj
29. prosinec 2017
Profesionální barman Tomáš Trejbal má pro vás spolu s moderátorkou Lucií Peterkovou recept na rozhlasáček - zahříváček!
Ingredience:
0,4 cl ginu (v případně alko verze)
1 dcl grepový džus
1 dcl rybízový džus
1 dcl černý čaj
1 lžička punčového koření nebo koření na svařák
Postup:
Nealko ingredience ohřejeme, ale nenecháme přejít varem.
Nalijeme do hrnečku a můžeme vložit hašlerku, která dodá nápoji anýzovou chuť a ozdobíme třeba plátkem jablíčka a hvězdičkou badyánu.
Pro alkoholickou verzi pak vlijeme gin.
Tradááááá!
Mohlo by vás zajímat
Nejposlouchanější
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Přijměte pozvání na úsměvný doušek moudré člověčiny.
František Novotný, moderátor

Setkání s Karlem Čapkem
Literární fikce, pokus přiblížit literární nadsázkou spisovatele, filozofa, ale hlavně člověka Karla Čapka trochu jinou formou.







