Amerikou po hřebenech hor i pleťové oleje

21. srpen 2016

Cestovatel, spisovatel a fotograf Leoš Šimánek už delší dobu nežije v kanadské divočině, ale čas strávený v českých Jestřebích horách věnuje psaní knih.

Právě v těchto dnech přišla na svět jeho dvaadvacátá kniha Amerikou po hřebenech hor, a tak o ní, křtinách a dalších plánech v tomto roce se námi podělí už v neděli, kdy bude hostem Šarmu.

Jak připravit šatník na podzim a jak to udělat, abyste se uměli rozloučit s některými oblíbenými „kousky“, které už vyšly z módy, poradí návrhářka Jitka Šedová. Chybět nebude ani pozvánka do historie módy. Velkoryse pojatá výstava Elegance s noblesou o stylu života vyšších společenských vrstev na přelomu 19. a 20. století je nostalgickým ohlédnutím za dobou, v níž se zastavil čas.

Čtěte také

V seriálu o letním stravování ochutnáme meloun a v Kosmetickém rádci představíme novinku - pleťové oleje. A pokud máte stres, kvůli kterému přibíráte na váze, určitě přijdou vhod rady doktorky Kateřiny Cajthamlové v našem projektu 6+1.

To vše v magazínu i o tom vašem životním stylu, který vysíláme v neděli po jedenácté hodně. Těší se na vás Lada Klokočníková.

Lada Klokočníková
autor: KLO
Spustit audio