Známe výherce hlavních cen ve Velké letní rozhlasové soutěži. Kdo získal gril nebo zmrzlinovač?

28. červen 2021

Od pondělí 14. června 2021 do neděle 27. června 2021 probíhala Velká letní soutěž s Českým rozhlasem Hradec Králové. Kdo vyhrál?

1. cena: Zahradní gril - Věra Danielová - České Meziříčí

2. cena: Zmrzlinovač - Josef Hromádko - Nahořany

3. cena: Sada na grilování - Lenka Řízková - Dobruška

Léto na grilu! Velká letní soutěž Českého rozhlasu Hradec Králové

Toto je jediný dokument, jehož smyslem a cílem je stanovení úplných a podrobných pravidel soutěže Českého rozhlasu Hradec Králové s názvem „Léto na grilu“. Tato pravidla mohou být měněna a upravována pouze a jedině s výslovným souhlasem provozovatele soutěže, kterým je Český rozhlas Hradec Králové.

Pravidla soutěže:

1. Provozovatelem soutěže je Český rozhlas Hradec Králové, sídlem Havlíčkova 292, 501 01 Hradec Králové (dále jen "provozovatel").
2. Ceny věnovali provozovatel, Melichar CZ, s.r.o., a vydavatelství Smart Press, s.r.o.
3. Soutěž probíhá ve vysílání Českého rozhlasu Hradec Králové na území Královehradeckého kraje od 14.6.2021 do 27.6.2021.
4. Soutěžícím může být pouze fyzická osoba s trvalým pobytem na území České republiky.
5. Jakmile v období uvedeném v bodu 3 zaslechne soutěžící ve vysílání speciální signal “Léto na grilu”, zavolá jako první na telefonní číslo: 726 46 46 46 a odpoví správně na jednu jednoduchou otázku, ihned získá jednu z cen (knihy Pochoutky z chaloupky, Vaříme s Habadějem, Zeleninová kuchařka, Kuchařka pro teenagery, Kniha o pivu, Kuchařka pro mého muže, Outdoorová kuchařka, Vaříme s dětmi pro děti) a postupuje do slosování o jednu ze čtyř hlavních cen (zahradní gril, zmrzlinovač sada na grilování- dřevěné uhlí, kuchyňská chňapka, kuchyňská zástěra, obracečka, sada kuchařských knih z nakladatelství Smart Press: Zeleninová kuchařka, Kuchařka pro teenagery, Kniha o pivu, Kuchařka pro mého muže, Outdoorová kuchařka, Vaříme s dětmi pro děti) Pokud posluchač neodpoví správně, nevyhrává nic a nepostupuje do slosování. Každý jednotlivý posluchač se může zúčastnit soutěže pouze jednou.
6. Losování a vyhlášení výsledků soutěže proběhne ve vysílání Českého rozhlasu Hradec Králové 28.6.2021. Vylosováni budou celkem čtyři posluchači. Každý posluchač obdrží po jedné hlavní ceně (zahradní gril, zmrzlinovač sada na grilování- dřevěné uhlí, kuchyňská chňapka, kuchyňská zástěra, obracečka, sada kuchařských knih z nakladatelství Smart Press: Zeleninová kuchařka, Kuchařka pro teenagery, Kniha o pivu, Kuchařka pro mého muže, Outdoorová kuchařka, Vaříme s dětmi pro děti)
7. Soutěžící svou účastí v soutěži souhlasí s tím, že v případě výhry si tyto ceny vyzvedne u provozovatele osobně dle dohody, nejpozději do čtrnácti dnů od vyhlášení výsledků soutěže tj. do 12.7. 2021 včetně. Pokud si soutěžící tyto ceny nevyzvedne do stanovených 14 dnů, cena propadá ve prospěch provozovatele a soutěžící nemá další nárok na případnou finanční nebo jakoukoli jinou náhradu výhry.
8. Hlavní ceny provozovatel nezasílá poštou. Drobné ceny zašleme poštou.
9. Výherce souhlasí s uveřejněním svého jména ve vysílání Českého rozhlasu Hradec Králové a na internetových stránkách provozovatele (na adrese: www.hradec.rozhlas.cz) v době vyhlášení výsledků soutěže. Předání všech výher zajišťuje provozovatel.
10. Soutěžící bez výhrad přijímá tato pravidla. Poruší-li je, může být ze hry vyloučen a nemá nárok na výhru. Jakékoliv vymáhání výher nebo účasti v soutěži právní cestou je vyloučeno. Finanční plnění výher není možné.
11. Účastí v soutěži každý soutěžící souhlasí s tím, že provozovatel soutěže je oprávněn užít jména a podobizny výherců ve sdělovacích prostředcích a propagačních materiálech provozovatele. Účastí v soutěži každý účastník potvrzuje, že je seznámen se všemi právy, která vyplývají ze zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, tj. zejména s tím, že poskytnutí údajů je dobrovolné a že má právo na přístup k nim.
12. Soutěžící, který cenu nebo ceny převezme osobně na Oddělení marketingu a obchodu Českého rozhlasu Hradec Králové, je povinen před převzetím ceny úplně, řádně a pravdivě vyplnit předávací protokol potvrzující řádné převzetí ceny. Výherce, který nejpozději ke dni převzetí ceny nedovršil 15 let věku je povinen cenu převzít spolu se svým zákonným zástupcem.
13. Soutěž je určena posluchačům Českého rozhlasu Hradec Králové. Nesmějí se jí zúčastnit zaměstnanci a spolupracovníci provozovatele, partneři ani reklamní agentury ve smluvním vztahu a jejich nejbližší rodinní příslušníci.
14. Provozovatel si vyhrazuje právo měnit pravidla soutěže, případně ji odložit, přerušit, odvolat, zastavit, prodloužit nebo posunout termín konání či bez náhrady úplně zrušit.
15. Tato pravidla jsou platná ode dne vyhlášení. Jejich plné znění je uloženo v kanceláři Oddělení marketingu a obchodu Českého rozhlasu Hradec Králové a vystaveno na internetové adrese: hradec.rozhlas.cz

autoři: Tomáš Peterka , baj
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.