Žampiónová pochoutka 24/1/2009
Suroviny:
200 g čerstvých žampiónů
200 g eidamu
sůl
pepř
veka nebo tvrdší chléb
Postup:
Očištěné žampiony a sýr nahrubo nastrouháme, osolíme, opepříme a směs rozdělíme na plátky veky nebo chleba. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut. Před podáváním dozdobíme podle chuti zeleninou.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.