VIDEO: Policisté se spolu s celníky a hasiči zaměřili na jeden z královéhradeckých tanečních klubů

21. leden 2020 07:26

Několik desítek policistů se zúčastnilo kontrolní akce v jednom z tanečních klubů v Hradci Králové. V rámci součinnostní akce s celníky a hasiči se policisté zaměřili zejména na páchání drogových deliktů. V průběhu opatření byla zkontrolována zhruba stovka osob a na přilehlém parkovišti i několik desítek vozidel. 

Policisté zadrželi na místě jednu osobu pro podezření ze spáchání trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami.

Čtěte také

V rámci opatření rovněž odhalili tři přestupková jednání, která se týkala neoprávněného přechovávání omamných a psychotropních látek, přičemž na místě bylo uděleno v rámci příkazního řízení i několik finančních sankcí.

Na podobné kontroly budou po celém kraji vyrážet i nadále, a to jak na základě vlastních poznatků tak i anonymních podnětů, s jasným cílem odhalovat trestnou činnost s důrazem jakékoliv drogové delikty.

Předmětný klub byl v hledáčku policie co do páchání drogových deliktů i jiného protiprávního jednání v uplynulém roce již několikrát, a to nejen na základě anonymně podaných podnětů, na něž policisté reagovali, ale i z vlastních získaných poznatků.

Noční kontrolní akce v královéhradeckém tanečním klubu

Policisté se však cíleně v souvislosti s touto problematikou zaměřují na všechny lokality v rámci Královéhradeckého kraje, kde dochází nebo existuje předpoklad, že by mohlo docházet k drogovým deliktům.

autor: baj | zdroj: Policie České republiky

Související