Vepřové maso ala čína 20/2/2010

Suroviny:
1 menší hlávka zelí
0,5 kg libového bůčku nebo plece
5 stroužků česneku
2 lžíce solamylu
sojová omáčka
sůl
olej nebo sádlo

Postup:
Zelí nakrájíme, spaříme a scedíme. Pokrájené maso orestujeme, přidáme olej nebo sádlo, solamyl a zelí, osolíme a dusíme asi 10 minut. Nakonec dochutíme sojovou omáčkou a podáváme s chlebem nebo topinkou.

Nejnovější recepty

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.