Vepřové maso ala čína 20/2/2010
Suroviny:
1 menší hlávka zelí
0,5 kg libového bůčku nebo plece
5 stroužků česneku
2 lžíce solamylu
sojová omáčka
sůl
olej nebo sádlo
Postup:
Zelí nakrájíme, spaříme a scedíme. Pokrájené maso orestujeme, přidáme olej nebo sádlo, solamyl a zelí, osolíme a dusíme asi 10 minut. Nakonec dochutíme sojovou omáčkou a podáváme s chlebem nebo topinkou.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.