Ve školních jídelnách se vaří nejen zdravě, ale i chutně
Řekne-li se školní jídelna, někteří si možná vybaví nevábně vypadající pokrmy. Obzvlášť "oblíbená" byla tzv UHO - univerzální hnědá omáčka, která se dávala téměř ke všemu. Ale doba už je naštěstí jiná. Dnes se v mnohých školních jídelnách vaří nejen zdravě, ale i chutně. Nevěříte? Pak vás snad přesvědčí příspěvek Ilony Dvořákové, která se vypravila do školní jídelny Základní a mateřské školy Josefa Gočára v Hradci Králové, kde se jí ochotně ujala vedoucí Dagmar Hepnerová.
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
Je docela ostuda, že až Evropská unie byla schopná podpořit uhelné kraje, říká sociální geograf Slach
-
Česko kvůli nelegální migraci zavádí kontroly na hranicích se Slovenskem. Stejně postupuje i Polsko
-
Zakladatel soukromých škol Kania zvažuje prodej mezinárodnímu řetězci. Bojuji se svým egem, říká
-
Výsledek OĽaNO zachránily osady a sídliště. ‚Pokrevní bratr Romů‘ Matovič vsadil na mobilizaci menšin