Ve školních jídelnách se vaří nejen zdravě, ale i chutně
Řekne-li se školní jídelna, někteří si možná vybaví nevábně vypadající pokrmy. Obzvlášť "oblíbená" byla tzv UHO - univerzální hnědá omáčka, která se dávala téměř ke všemu. Ale doba už je naštěstí jiná. Dnes se v mnohých školních jídelnách vaří nejen zdravě, ale i chutně. Nevěříte? Pak vás snad přesvědčí příspěvek Ilony Dvořákové, která se vypravila do školní jídelny Základní a mateřské školy Josefa Gočára v Hradci Králové, kde se jí ochotně ujala vedoucí Dagmar Hepnerová.
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
Vyšetřování smrti Jana Masaryka je u konce. Vraždu se policii jednoznačně prokázat nepodařilo
-
Ministr školství Plaga se postavil Babišovu návrhu na úřední maturity. Označil je za devalvaci vzdělávání
-
Šéf lékařské komory o ivermektinu: Premiér rozhoduje o všem, jen ne o tom, o čem by rozhodovat měl
-
Noční život v Amsterdamu na pár hodin ožil. Experiment zjišťoval, jak rizikové jsou hudební akce