Ve školních jídelnách se vaří nejen zdravě, ale i chutně
Řekne-li se školní jídelna, někteří si možná vybaví nevábně vypadající pokrmy. Obzvlášť "oblíbená" byla tzv UHO - univerzální hnědá omáčka, která se dávala téměř ke všemu. Ale doba už je naštěstí jiná. Dnes se v mnohých školních jídelnách vaří nejen zdravě, ale i chutně. Nevěříte? Pak vás snad přesvědčí příspěvek Ilony Dvořákové, která se vypravila do školní jídelny Základní a mateřské školy Josefa Gočára v Hradci Králové, kde se jí ochotně ujala vedoucí Dagmar Hepnerová.
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
Registr vyřazených dárců spermií a vajíček se zatím nespustil. Novela s ním přitom počítala už od října
-
‚Není člověk, který by v Rusku nenašel práci.‘ Nejmenší nezaměstnanost ale přináší problémy
-
Letiště Václava Havla kvůli ledovce na čtyři hodiny zastavilo provoz. Pomalu ho obnovuje
-
Evelina Merová, František Hýbl, Věra Nováková. Vzpomínka na ty, kteří nás v roce 2024 opustili