Ve školních jídelnách se vaří nejen zdravě, ale i chutně
Řekne-li se školní jídelna, někteří si možná vybaví nevábně vypadající pokrmy. Obzvlášť "oblíbená" byla tzv UHO - univerzální hnědá omáčka, která se dávala téměř ke všemu. Ale doba už je naštěstí jiná. Dnes se v mnohých školních jídelnách vaří nejen zdravě, ale i chutně. Nevěříte? Pak vás snad přesvědčí příspěvek Ilony Dvořákové, která se vypravila do školní jídelny Základní a mateřské školy Josefa Gočára v Hradci Králové, kde se jí ochotně ujala vedoucí Dagmar Hepnerová.
Nejposlouchanější
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
Bez proudu, bez tepla. Čekáme, že letošní zima bude ta nejtěžší od začátku invaze, popisuje Ukrajinka
-
‚Památky jsou naše moře, veřejnoprávní média jsou grál.‘ Klempíř označil schůzku s Pavlem za noblesní
-
Šťastný s Pavlem řešil agendu nového ministra sportu. Prezidentovi přinesl dopis od hospitalizovaného Turka
-
Šéf unie sportu: Mohl by vzniknout fond sportovní infrastruktury, rozděloval by evropské peníze