Václav Souček: Pracovní neschopnost

Z čela státní agentury má být dotyčný odvolán novým ministrem průmyslu a obchodu, když byl do vlivné funkce povolán předchozím ministrem průmyslu a obchodu.

Podle celostátního deníku je od pondělí tohoto týdne v pracovní neschopnosti, jeho pracovní poměr trvá. Jeho aktivitu by tudíž pro pracovní neschopnost mělo oželet ještě dalších osm privátních firem, jichž je podle obchodního restříku spoluvlastníkem. Postrádat pracanta by měl i finanční výbor na Praze 13, jehož je místopředsedou. Za pomoci rodiny, úspor, hypotéky a zřejmě i z rukou vlastní gigantické práce staví tento ukázkový představitel t. zv. "babymanagementu" skromnou haciendu na pozemku tří a půl tisíce m2.
Pracovní neschopnost tak dělného a perspektivního mladého muže musí být pro celou společnost bolestnou ztrátou.
Co dodat?
Jak jste si nás vychovali, takové nás máte.

Publicista Václav Souček glosuje současné kulturní, společenské i politické dění na vlnách Českého rozhlasu Hradec Králové. Slyšet je můžete od pondělí do soboty v 8:20 hodin.

autor: VS
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.