Užijte si s námi Generálku na silvestra!

4. prosinec 2014

Chcete si s námi užít Generálku na silvestra? Přijměte pozvání do Společenského sálu Lázní Bělohrad! Ve čtvrtek 4. prosince 2014 v 19 hodin se na vás těší zpěváci Dalibor Janda, Jiřina Jandová a Hana Křížková, spisovatelka Halina Pawlowská a také herci Josef Mladý a Vladimír Hron. Dvouhodinový program bude silvestrovskou nahrávkou Českého rozhlasu Hradec Králové.

Pokud nemůžete přijet do Lázní Bělohrad, poslouchejte naše vysílání! Po celý den 4. prosince 2014 se s vámi budeme společně silvestrovsky bavit.

A pokud nám napíšete co vás letos nejvíc pobavilo, čemu jste se nejvíc zasmáli, můžete vyhrát kalendář na rok 2015, elektrické svíčky na vánoční stromeček nebo CD Vánoční koledy v podání Lucie Bílé, Leony Machálkové a dalších populárních zpěváků.

Své zážitky posílejte buď prostřednictvím SMS na číslo 900 11 04 ve tvaru HRADEC mezera text, pomocí e-mailu na: studio.hradec@rozhlas.cz nebo napište na náš Facebookový profil!

Naše Generálka na silvestra vyvrcholí v 19 hodin, kdy začne hodinový přímý přenos ze Společenského sálu Lázní Bělohrad a kde nebudou chybět všichni naši "silvestrovští hosté"!

Proč se bavit jen jednatřicátého prosince? My to zkusíme už čtvrtého!

Těšíme se na vás!


Zvětšit mapu
autor: KLO
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.