Rychlé a pomalé potraviny. Jak funguje glykemický index? Jsou cukry a sacharidy to samé?
20. duben 2016
Radioporadna - MUDr. Tomáš Soukup, společnost GoMango Hradec Králové - Rychlé a pomalé potraviny. Co to je glykemický index a jak funguje? Jsou cukry a sacharidy to samé? Co se děje s naším tělem, když konzumujeme sacharidy? - Zajímavá osobnost je Hostem Radioporadny Českého rozhlasu Hradec Králové každý všední den po 11 hodině.
Uslyšíte užitečné rady z úst lékařských a dalších odborníků i poutavé vyprávění zajímavých osobností.

Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Děsivá freska válečné krajiny, u které se nepřestávám smát.
Petr Gojda, slovesný dramaturg, Centrum výroby Českého rozhlasu


Osudy dobrého vojáka Švejka KOMPLET
Pro jedny šťastný blb a ignorant, pro druhé vychytralý šašek. Pro nadporučíka Lukáše boží dobytek. Pro jedny ikona totálního odcizení a nihilismu, pro jiné bojovník proti válce, pro další anti světec a antihrdina. Čte Oldřich Kaiser