Rychlé a pomalé potraviny. Jak funguje glykemický index? Jsou cukry a sacharidy to samé?
20. duben 2016
Radioporadna - MUDr. Tomáš Soukup, společnost GoMango Hradec Králové - Rychlé a pomalé potraviny. Co to je glykemický index a jak funguje? Jsou cukry a sacharidy to samé? Co se děje s naším tělem, když konzumujeme sacharidy? - Zajímavá osobnost je Hostem Radioporadny Českého rozhlasu Hradec Králové každý všední den po 11 hodině.
Uslyšíte užitečné rady z úst lékařských a dalších odborníků i poutavé vyprávění zajímavých osobností.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka