Rybí filé po ďábelsku 4.6.2005
Suroviny:
600 g rybího filé, 1 lžíce hořčice, špetka mletého pepře, 1 paprikový lusk, 1 lžička oregana /dobromysle/, 2 lžíce olivového oleje, 1 lžíce jemné strouhanky, 1 citron, sůl, zelená petrželka.
Postup:
Paprikový lusk očistíme, odstraníme semeník a současně s petrželkou jemně nasekáme. Přidáme hořčici, oregáno, olej a pepř a směsí potřeme osolené porce ryby. Vložíme je do pekáčku s trochou oleje, posypeme strouhankou a v troubě upečeme. Při podávání zdobíme plátkem citronu.
Vaříme s Habadějem v sobotu 4.6.2005 v 11:15 hodin.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS HRADEC KRÁLOVÉ A ZDENA KABOURKOVÁ
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka