Pikantní nudličky v alobalu 6.2.2010
Suroviny:
600 g vepřové kýty
200 g cibule
200 g párků
170 g čerstvých žampionů
120 g oleje
sůl
mletý pepř
mletá paprika
Chilli paprika
300 g kečupu
Postup:
Maso nakrájíme na nudličky a smícháme s částí oleje, solí a pepřem. Necháme odležet. Pak na zbytku oleje opečeme. Na alobal klademe maso, nakrájené párky, žampiony, chilli papriku a cibuli. Nakonec posypeme mletou paprikou, zakápneme kečupem a dobře zabalíme. Pečeme v troubě 30 minut.
Vaříme s Habadějem v sobotu 6.2.2010 v 11:10 hodin.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS HRADEC KRÁLOVÉ A ZDENA KABOURKOVÁ
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka