Pařížský krém 17/6/2006
Suroviny:
3 dl mléka
1 čokoláda na vaření
12,5 dkg 100% tuku
6 dkg másla
1 vajíčko
Postup:
Všechny suroviny necháme rozpustit a směs necháme částečně vychladnou. Prochladlou směs nalijeme do mixéru, přidáme 1 celé vajíčko, našleháme a necháme do druhého dne v lednici. Druhý den krém našleháme metlou.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka


Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.