Odběrové centrum COVID-19 Fakultní nemocnice Hradec Králové spustilo rezervační systém

19. srpen 2020

Odběrové centrum COVID-19 Fakultní nemocnice Hradec Králové spustilo on-line rezervační systém, který umožní pacientům objednání se k odběru. Centrum bude nyní prioritně přijímat pacienty objednané v tomto systému, neobjednaní zájemci mohou na odběr čekat delší dobu.

Po zadání požadovaného data a času a osobních údajů přijde zájemcům o odběr potvrzující e-mail. K odběru se pacienti musí dostavit s průkazem totožnosti. V případě, že se zájemci nebudou moci k odběru dostavit, prosíme o zrušení rezervace pomocí odkazu v potvrzujícím e-mailu.

Odkaz na rezervační systém Fakultní nemocnice Hradec Králové

Odběrové centrum COVID-19 je umístěné v zadní části areálu nemocnice, příjezd je vyznačen Třebešskou ulicí kolem areálu Univerzity obrany a není potřeba vjíždět do areálu nemocnice.

Příchod pro pěší je vyznačen od pěší i hlavní vrátnice. Odběrové centrum je nyní v provozu denně od 7:30 do 15:30 hodin, provozní doba a další podmínky se může v dalších týdnech měnit podle aktuální epidemiologické situace a potřeby testování.

Seznam všech odběrových míst na covid-19 v České republice

Cena za vyšetření včetně odběru pro samoplátce činí 1756 korun, před odběrem je nutné částku uhradit na místě platební kartou.

Centrum je také možné kontaktovat na e-mailu: infekce.sluzba@fnhk.cz či na telefonních číslech 702 284 857, 724 384 235 a 601 130 894.

Odběrové centrum COVID-19

autor: baj | zdroj: Fakultní nemocnice Hradec Králové
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.