Pohanka 28/3/2009

Suroviny:
350 g pohanky - lámanky
6 dl vody
sůl
150 g žampiónů
1 větší cibule
česnek podle chuti
rajčata
petrželka

Postup:
Do vroucí vody nasypeme pohanku, odstavíme a necháme 30 minut v teple. Na tuku zpěníme cibuli, přidáme žampiony a podusíme. Nakonec žampiony přidáme k pohance, dochutíme a podáváme obložené rajčaty a posypané nasekanou petrželkou.

Nejnovější recepty

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.