Telecí v tomatové marinádě 2/6/2007
Suroviny:
200 g konzervovaných rajčat s bazalkou
olivový olej
mražený hrášek
škrobová moučka
jablko
muškátový květ
sůl
0,5 kg telecího masa
Postup:
Maso nakrájíme na nudličky, promícháme se špetkou muškátového květu, přidáme škrobovou moučku, 4 lžíce rajčatové šťávy a olej a necháme 2 hodiny odležet. Maso opečeme, přidáme rajčata, pokrájené jablko a hrášek a podusíme.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka