Patrik Rozehnal
Moderátor pořadů Humoriáda, Pochoutkový rok, Vesele a zdravě a Hvězdné návraty.
Vystudoval jsem ČVUT - obor pozemní stavby a architektura a dále VŠE - obor oceňování nemovitostí.
V minulosti jsem vysílal na rádiu Golem, City a Vox, moderoval na TV Nova, Prima a Barrandov.
Rád cestuji, venčím fenku maďarského ohaře, fotím a plním sny svým přátelům.
Film, co mne pořád baví: Miluju starou českou černobílou komedii Eva tropí hlouposti, dál barevnou veselohru Zítra to roztočíme, drahoušku. A nesmím zapomenout ani na kouzelný seriál Taková normální rodinka...
Hudba, kterou mám rád: Takovou, která mě rozpohybuje a začnu si podupávat nohou a možná i vlnit tělem. Takovou, z jejíž melodie je slyšet optimismus a radost.
Kniha, u níž nikdy neusnu: Usnu bezpečně u každé.
Motto: Žádné heslo si nedávám. Ale chtěl bych v sobě objevovat stále nové schopnosti, zkoušet nepoznané a mít radost ze života.
Všechny články
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 7. 12. 2025
Vánoční pečení s Josefem Maršálkem: Marokánky s růžovou čokoládou. Rada z etikety: Jak vykostit rybu. Blahodárné účinky hřebíčku. Soutěž o kuchařku.
-
Soutěž o kuchařku Pochoutky z horské chaloupky!
V kuchařce Pochoutky z horské chaloupky, která je volným pokračováním knižního hitu Pochoutky z chaloupky, najdete celkem 100 původních receptů do domácí jídla.
-
Vykostit rybu na talíři je malý obřad. Jak na to, radí Ladislav Špaček
Jak se správně postavit k rybě, když si ji objednáme v restauraci? Jak ji správně vykostit doma na talíři? Můžeme použít také ruce nebo jen speciální příbor?
-
Jednoduché marokánky s růžovou čokoládou od Josefa Maršálka můžete mít už za patnáct minut
Marokánky jsou známé svou křupavostí, karamelem, oříšky, kandovaným ovocem a třeba rozinkami. Jednoduché, ale luxusní, můžete vykouzlit už za patnáct minut.
-
Manželé Berkovcovi: Jsme jako skládačka už 51 let. Našel jsem v Marušce ten správný dílek života
Sedmnáctiletý mladík potkal v roce 1970 na Mikuláše o dva a půl roku mladší dívku, na kterou si nějaký čas myslel . Brali se proto, že chtěli, a vychovali dva skvělé syny.
-
Co mlsat na Mikuláše? Kateřina Cajthamlová sestavila top 5 zdravých dobrot, které ocení i děti
Je Mikuláš a my pro vás máme tipy na zdravé mikulášské pamlsky. Co doporučuje Kateřina Cajthamlová? A jak je to se strašením malých dětí – můžeme jim způsobit újmu?
-
Zámecké Vánoce
Jak tráví Vánoce na šlechtických sídlech? Jak vypadá Štědrý den vypráví František Kinský, Andrea Kolowrat Krakovská Libsteinská a Jan Nepomuk Podstatzký-Lichtenstein.
-
Manželé Prokešovi: Přišel, pozdravil a bylo, vzpomíná Hana na oslavu před 60 lety
V příběhu Hany a Karla Prokešových hrál roli stejný úděl – oba dva ztratili rodiče ještě v náctiletém věku. Osud je svedl dohromady a jejich láska trvá už přes 60 let.
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 30. 11. 2025
Vánoční pečení s Josefem Maršálkem: Pistáciové včelí úly. Rada z etikety: Jak si přidávat nudle a krutony do polévky. Historické vánoční cukroví. Soutěž o kuchařku.
-
Jak si do polévky přidat krutony nebo nudle podle bontonu? Radí Ladislav Špaček
Ke krémovým polévkám v restauraci zpravidla dostaneme i krutony. Sváteční polévka zase bývá s nudlemi a ty se servírují zvlášť. Jak si tyto přísady správně nabrat?
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- následující ›
- poslední »