Kde se rodí nejkrásnější chlapi? Fandili jsme já i ty, Tomáš Martinka je Muž planety!

20. květen 2016

Je zpátky! Čech Tomáš Martinka, který vyhrál světovou soutěž krásy Mister Global 2016, přiletěl o víkendu z Thajska zpět domů. A hned v pátek 20. května 2016 se od 10:00 představil jako Páteční host spolu s organizátorem soutěže Muž roku Davidem Novotným v Radioklubu Českého rozhlasu Hradec Králové v Havlíčkově ulici v živém vysílání.

Tomáš vyhrál titul nejkrásnějšího muže planety. Na druhém místě se umístil Thajec a na třetím Španěl. Celkově se zúčastnilo 22 soutěžících.

„Poprvé vyhrál takovouto světovou soutěž český zástupce z řad mužů. Je vidět, že se u nás v Česku opravdu rodí ti nejkrásnější chlapi a Tomáš Martinka si tento úspěch opravdu zasloužil. Jsem na něj velmi pyšný,“ říká David Novotný, ředitel soutěže Muž roku.

Profesí vodní záchranář má po vítězství v této prestižní soutěži velmi nabitý program, v rámci kterého bude reprezentovat soutěž Mister Global.

„Už brzy odletí Tomáš na čas do Indie, mezitím navštíví různé televizní show. Zúčastní se také mnoha charitativních projektů,“ říká David Novotný, organizátor soutěže Muž roku, ze které Tomáš Martinka loni vzešel. Loni skončil na druhém místě.

Mister Global patří mezi nejprestižnější světové soutěže mužské krásy. Soutěž není jen přehlídkou krásných mužských těl, ale také sebevědomí, inteligence, jedinečného životního postoje, charakteru a vnitřní krásy, jak tvrdí její organizátoři.

„Jsem hrozně rád, že jsem tady byl. Je to pro mě velmi cenná životní zkušenost, potkal jsem tu zase spoustu skvělých lidí,“ říká Tomáš Martinka ke své účasti v soutěži.

Čím zaujal Tomáš Martinka v dalekém Thajsku a jak titul ovlivní jeho život? O tom si s ním bude povídat Lada Klokočníková.

Těšíme se na vás v pátek 20. května po 10. hodině buď přímo v našem Radioklubu, nebo u vašich rozhlasových přijímačů.

Tomáš Martinka, který vyhrál světovou soutěž krásy Mister Global 2016, hostem v Radioklubu Českého rozhlasu Hradec Králové
autor: KLO
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.