Karamel 4/11/2006

Suroviny:
0,5 kg cukru
čtvrt litru šlehačky

Postup:
Do kastrolu se silnějším dnem nasypeme cukr, který necháme za stálého míchání roztavit. Když má roztavený cukr světle hnědou barvu tak do něj opatrně přilijeme zahřátou šlehačku, promícháme a odstavíme. Karamelovou šlehačku necháme do druhého dne ztuhnout v chladničce.

Nejnovější recepty

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.