Jelení guláš 17/2/2007
Suroviny:
1 kg jeleního masa
olivový olej
4 - 5 velkých cibulí
2 stroužky česneku
divoké koření s jalovčinkami
balsamiko ocet
červené víno
sůl
kmín
chleba na zahuštění
máslo pro zjemnění
Postup:
Guláš podáváme s opečenými bramborovými knedlíky a hlavičkami žampionů plněnými špenátem a Nivou.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.